Dijkhof

Wie zijn wij en hoe werken we?

Al jaren zijn wij bezig om mooie projecten neer te zetten

Al onze medewerkers werken samen om elk project tot in detail uit te werken en te realiseren. Een impressie van onze voorgaande projecten kan u vinden in ons portfolio en hieronder een omschrijving van ons proces.

Scania-garage-slide1

Ontwerpen

Zodra uw wensen duidelijk zijn beginnen wij met tekenen. Aan de hand van deze tekeningen kunnen wensen en ideeën worden overlegt. De tekeningen van de trappen, treden, hekwerken of overige staal producten kunnen worden uitgewerkt in 2D en 3D. Wij gebruiken verschillende programma's: Autocad Mechcanical, Autodesk Inventor, Radan en Onespace Designer. Voor deze programma's zijn specifieke macro's ontwikkeld om het ontwerp proces snel en doelmatig te laten verlopen.

Er wordt altijd gecontroleerd of de tekeningen voldoen aan het bouwbesluit, en anders wordt er overlegd over aanpassingen. Hierna sturen wij u de tekeningen toe voor controle en goedkeuring. Na de goedkeuring worden de werktekeningen gemaakt, de materialen besteld en de productie gestart.

Wij hebben de mogelijkheid om bestanden volgens BIM (Building Information Modeling) te verwerken en in te leveren.  
Aanleveren van uw ideeën en ontwerpen kan ook, graag in digitaal formaat (.dwg of .dxf) per email.

Constructie berekeningen

Wanneer een offerte binnenkomt en de plannen zijn doorgedacht gaat de afdeling constructie berekeningen aan de slag om er voor te zorgen dat de constructie die wordt geplaatst veilig is voor iedereen. Dit betekend niet alleen veilig om te plaatsen voor onze monteurs maar ook voor iedereen die nog van de trappen en hekwerken gaat genieten in de toekomst. Naast veiligheid houden we ook rekening met bijzondere gebouwen en denken we na over de ideale vorm van de trap om het prettigste te kunnen lopen en overal genoeg hoogte te hebben. Wanneer er andere partijen zijn die nadenken over de trap, zoals bijvoorbeeld een architect, zullen wij zeker rekening houden met het beoogde resultaat.

Montage

Wanneer alles is doorgerekend en iedereen akkoord is worden de onderdelen geproduceerd. Wij hebben onze eigen monteurs die de constructies installeren op locatie.


Nadat alles op z'n plek zit kan er worden genoten van de nieuwe trappen en hekwerken. Heeft u interesse in uw eigen trap? Neem contact met ons op en bespreek uw wensen.

Contact